Yhteystiedot

Bomba-Action

Osoite

Suojärvenkatu 1, 75500 Nurmes

Puhelin

+358 400 879 890

Email

myynti@bomba-action.fi

Yrityksestä

Kipinä moottorikelkoista sai alkunsa jo ollessani pieni poika, kun isäni kanssa kävimme jäniksen ruokintareissuilla, jolloin sain ajaa itse moottorikelkalla.

Kipinä syttyi silloin moottorivehkeisiin, eikä ole sammunut vielä tähänkään päivään mennessä..

Vuonna 2000 perustin yrityksen nimeltä SN-LINE AY ystäväni Olli Saastamoisen kanssa. Hankimme ensimmäiset 5 kelkkaa, joita vuokrasimme asiakkaille.

Vuonna 2006 Ollin jäätyä yrityksestä pois, vaihdon yrityksen nimeksi Janne Nevalainen Oy. Hankin uusia moottorikelkkoja lisää 8 kappaletta.

Vuonna 2012 hankin uusia traktorimönkijöitä ja siirsin toimintamme Bomballe Kalevan Hovin Safaritalolle.

Nimeksi vaihtui tuolloin Bomba-Action.  Vuonna 2013 kalusto kasvoi vesijetteihin, vetouistelu- ja soutuveneisiin sekä vuokrausvälineisiin.

Toimintamme tänä päivänä:
Olemme ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa aktiviteettejä ympäri vuoden. Vaimoni Ritva Nevalainen tuli yritykseen mukaan vuonna 2013 ja hän on ohjelmapalvelutuottaja ja kokki. Pyöritämme pääsääntöisesti yritystä kahdestaan, mutta teemme täällä Pohjois-Karjalassa paljon tiivistä yhteistyötä alueemme matkailuyrittäjien kanssa. Tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Break Sokos Hotel Bomba, Koli Activ, Visit Karelia ja Koli Husky.

Yrittäjä Janne Nevalainen

Yhteydenottolomake

Bomba-Action on ohjelmapalveluyritys Nurmeksessa keskellä kaunista Bomban Karjalaiskylää. Järjestämme ohjelmapalveluita ja elämyksiä ympäri vuoden. Järjestämme monipuolista elämysmatkailua jokaisena vuodenaikana: talvella voit lähteä esimerkiksi moottorikelkkasafarille tai lumikenkäilemään, ja kesällä vetouistelemaan tai nauttimaan vauhdin hurmasta vesijeteillä. Tervetuloa seikkailemaan!

Lomaketta lähetetään...
Please leave this field empty.

Ritva Nevalainen
p. +358 44 2738 680
ritva@bomba-action.fi

Janne Nevalainen
p. +358 400 879890
janne@bomba-action.fi