Siimeksen mökki

Tiedot

Majoitustilat

67 m2

Osoite

Kynsiniementie 107, 75530 Nurmes

Henkilömäärä

4 – 6 henkilöä (+ 10 aittamajoituksessa)

Varustus

Sähkösauna sisällä, sisä wc, jääkaappi jossa reilu pakastin, sähkölämmitys, tv, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, radio, suihku ja kylpyhuone, takka/ leivinuuni, astianpesukone, lämminvesi, sähköliesi, pyykinpesukone, soutuvene, kaasugrilli, savustuspönttö.  Rantasauna aivan järven rannalle ja aittarakennus, jossa on lisää makuutiloja 10 henkilölle.

Aktiviteetit

Kalastusta ja veneilyä Pielisellä, pyöräilyä, marjastusta, golfia (Pielis-golfiin noin 16 km asunnosta) talvella moottorikelkka- ja kesällä vesijetti vuokrausta ja safareita Bomba- Actionilta n. 15 km asunnolta, luontoa, ratsastusta, kulttuuria, hiihtoa, retkeilyä, sienestystä, kirjolohen kalastusta ym.

Hinta

Hinta: 450€  viikonloppu

Hinta: 1000€ viikko

Liinavaatteet 20,00€/hlö. Jos ei tuoda omia.

Loppusiivous 150€

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Lisätiedot

www.pielisgolf.fi
www.lokinlampi.fi

Varaustiedustelu

Pyydä tarjous ja tee varaustiedustelu täyttäen tietokentät. Vastaamme sinulle pikimmiten.

Lomaketta lähetetään...
Please leave this field empty.

OLE YHTEYDESSÄ

Bomba-Action on ohjelmapalveluyritys Nurmeksessa keskellä kaunista Bomban Karjalaiskylää. Järjestämme ohjelmapalveluita ja elämyksiä ympäri vuoden. Järjestämme monipuolista elämysmatkailua jokaisena vuodenaikana: talvella voit lähteä esimerkiksi moottorikelkkasafarille tai lumikenkäilemään, ja kesällä vetouistelemaan tai nauttimaan vauhdin hurmasta vesijeteillä. Tervetuloa seikkailemaan!

Lomaketta lähetetään...
Please leave this field empty.