Ryhmät

Voimaluento ja Let’s go party!

Tunnin voimaluennon aikana saat tuhdin paketin vinkkejä ja vahvistuksia ajatella eritavalla arjen pyöritystä ja työelämää. Voimaluennon ohjaaja puhkuu energiaa, iloisuutta, naurua, avoimuutta, sisäistä rauhaa ja saa sen tartutettua muihin. Luennon jälkeen meillä on taskut täynnä uusia ajatuksia.Sen jälkeen päästään Let` s go Party! Sitten annetaan palaa!

Nyt heittäydytään tanssin/jumpan atmosfääreihin. Kukin menee tyylillään yksin, tässä ei haittaa jos askeleet menee sekaisin, elämä ei ole niin vakavaa, vaan hymy huulilla heittäydytään musiikin rytmiin, kukin tyylillään. Tanssin ope on kaikkea muuta kun jäykkis! Tässä on pääasia, että nauru raikaa ja kaikilla on hauskaa. Keinutaan ja vatkataan lanteita, sen minkä kropasta lähtee.

Tansseista on valittavana 4 eri vaihtoehtoa, joista asiakas voi valita mieluisimman.

1. Iskelmäjumppa 45 min
Tunnilla askelletaan ja tehdään lihaskuntoliikkeitä kotimaisen iskelmämusiikin tahtiin.
Lihaskuntoliikkeitä tehdään myös lattialla, joten jumppa-alusta on tarpeen.
Tehokkuus- ja hikitakuu!
Voidaan pitää myös ulkona kesäteatterin lavalla katsomoa lihaskuntoliikkeissä hyödyntäen.

2. Zumba® 45 min
Zumbassa liikutaan pääasiassa latinorytmien tahtiin intervallityyppisesti eli reipasta ja rauhallisempaa musiikkia vuorotellen. Tunnilla ovat mukana aina Zumbaan kuuluvat salsa, merengue, cumbia ja reggaeton. Ihanat rytmit tempaavat mukaansa, laittavat jäykemmänkin lantion liikkumaan, saavat hymyn huulille ja muut mietteet pois pääkopasta! Hikipisaroilta ei voi välttyä.

3. Zumba® Toning 45 min
Zumba Toning yhdistää latinorytmit ja lihaskuntoharjoittelun. Tunnilla käytettävät kevyet, marakassityyppiset käsipainot tekevät erityisen hyvää niska-hartiaseudulle. Tunnilla vuorottelevat lihaskuntoon painottuvat liikkeet sekä tanssi ja hauskanpito. Lattarirytmit takaavat sen, että koko keho tulee harjoitettua huomaamatta ja hauskuutta unohtamatta. Minulta löytyy Toning-painoja 12 paria, joten tämä määrittää ryhmäkoon. Olen toiminut lisenssioituna Zumba Toning-ohjaajana vuodesta 2010 saakka.

4. Lattarimix 45 min
Lattarimix-tunnilla tanssitaan helpohkoja koreografioita mm. salsaan, sambaan, cha chaahan, jiveen ja rumba-boleroon. Yhtä tanssia tehdään lyhyemmissä pätkissä sarjaa opetellen ja lopuksi tanssitaan koko sarja läpi.

Kesto yhteensä voimaluennon kanssa noin: 2h riippuen ryhmän koosta. 45min voimaluento ja 45min tanssi/jumppa. Ryhmäkoko: 15- 40 henkilöä. (kesällä onnistuu ulkona isommallekkin ryhmälle)

Hinta: 35€/henkilö. Sisältää: oppaiden palvelut ja tarvittavat välineet.

Vaikeusaste: helppo/ hikinen.
Lisäpalveluna tarjoamme: kotaruokailut, kahvitukset, karjalaisen noutopöytäruokailun, rantasaunan sekä kylpylän poreisiin pulahtamisen.

Varaustiedustelu

Pyydä tarjous ja tee varaustiedustelu täyttäen tietokentät.
Vastaamme sinulle pikimmiten.

Lomaketta lähetetään...
Please leave this field empty.