Ryhmät

Kotaruokailut

Menu 1. Hirvi-balkanmakkaroita, tomaatti- mozzarellasalaattia, talon omaa perunasalaattia, värikäs vihreä leipäjuustosalaatti, karjalanpiirakat ja valkosipulipatonkia ja levitteet. Jälkiruoka: kahvi, tee ja unelmatorttu. Juomana: vesi ja mehu
Hinta: 26€/ henkilö.

Menu 2. Kalastajan kermaista kylmäsavulohikeittoa, itse tehtyjä karjalanpiirakoita, ruisleipää ja levitettä. Jälkiruokana: kahvia, teetä ja maailman parasta pannukakkua, kermavaahtoa ja lakkahilloa. Juomana: vesi ja mehu.
Hinta: 28€/ henkilö.

Menu 3. Hiilloksella paistettua ylikypsää porsaanfilettä, mozzzarellasalaattia, kaali-porkkanasalaattia, talon omaa perunasalaattia, kylmäsavulohi- ruisnappeja ja itsetehtyjä karjalanpiirakoita. Juomana: vesi ja mehu. Jälkiruokana: kahvia, teetä ja juustokakkua.
Hinta: 35€/ henkilö.

Menu 4. Loimulohta, leipäjuustosalaattia, marinoituja sipuleita, poro- perunasalaattia, karjalanpiirakoita ja levitettä. Juomana: vesi ja mehu. Jälkiruokana: mustikkakukkoa ja vaniljakermaa.
Hinta: 38€/ henkilö (tämä ainoastaan Kynsiniemen kodalla).Minimi henkilömäärä: 15 henkilöä.

Kun aktiviteettiryhmässä min. 20 henkilöä, kodan esivalmistelut veloituksetta Siimeksen kodalla.
Ilman meiltä tilattua ohjelmapalvelua lisäämme kodan laitosta maksun + 100 €. Bomban Kalevan Kodan esivalmistelusta ja siivouksesta veloitamme +150€. Kotaruokailuissa minimi: 15 hlö.

Varaustiedustelu

Pyydä tarjous ja tee varaustiedustelu täyttäen tietokentät.
Vastaamme sinulle pikimmiten.

Lomaketta lähetetään...
Please leave this field empty.