Ryhmät

Kotaruokailut

Menu 1. Erilaisia mausteisia makkaroita, tomaatti- juustosipulisalaattia, talon omaa perunasalaattia, värikäskä vihreä salaattia, kukkosia ja valkosipulipatonkia. Jälkiruoka: kahvia, teetä, muurinpohjalettuja, mansikkahilloa ja kinuski-kermavaahtoa. Juomana: vesi ja mehu
Hinta: 20€/ henkilö.

Menu 2. Kalastajan kermaista lohikeittoa, itse tehtyjä karjalanpiirakoita, ruisleipää ja levitettä. Jälkiruokana: kahvia, teetä ja maailman parasta pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa. Juomana: vesi ja mehu.
Hinta: 25€/ henkilö.

Menu 3. Hiilloksella paistettua ylikypsää porsaanfilettä, fetajuustosalaattia, kaali-porkkanasalaattia, talon omaa perunasalaattia, kylmäsavulohi- ruisnappeja ja itsetehtyjä karjalanpiirakoita. Juomana: vesi ja mehu. Jälkiruokana: kahvia, teetä, kermassa haudutettua leipäjuustoa, lakkahilloa ja kinuskikastiketta. Hinta: 30€/ henkilö.

Menu 4. Loimulohta, tilli voiperunoita, leipäjuustosalaattia, marinoituja sipuleita, poro- perunasalaattia, karjalanpiirakoita ja levitettä. Juomana: vesi ja mehu. Jälkiruokana: mustikkakukkoa ja vaniljakermaa.
Hinta: 35€/ henkilö (tämä ainoastaan Kynsiniemen kodalla).Minimi henkilömäärä: 15 henkilöä.

Kun aktiviteettiryhmässä min. 20 henkilöä, kodan esivalmistelut veloituksetta.
Ilman meiltä tilattua ohjelmapalvelua lisäämme kodan laitosta maksun + 35 €.

Varaustiedustelu

Pyydä tarjous ja tee varaustiedustelu täyttäen tietokentät.
Vastaamme sinulle pikimmiten.

Lomaketta lähetetään...
Please leave this field empty.