Tervetuloa Pohjois-Karjalaan Pielisen rannalle

Blue Cabin Photo Gallery -->

Vuokraamme kesämökkiämme Nurmeksessa Pielisen rannalla. Alun perin mökki on rakennettu 60-luvulla, ja 2013 mökissä on tehty täysi remontti. Kesämökissä on yksi iso huone, pihassa rantasauna, aitta, grillipaikka ja puu-wc. Mökissä on sähköt, mutta juomavesi pitää tuoda mukanaan. Saunaan vesi kannetaan järvestä, joka on aivan mökin vieressä. Mökissä ei ole myöskään lavuaaria, ja astiat pestään järvessä. Pihapiiriin kuuluu myös pieni aitta, jossa on makuu tilaa kahdelle max. 2 henkilölle. Sisällä mökissä on makuutilaa neljälle henkilölle. Mökki on rakennettu ison kallion päälle, joka jatkuu veteen. Takapihalla on kaunis nurmikkoalue.

Sijainti
Lääni: Itä-Suomi, Pohjois-karjala
Kunta: Nurmes
Osoite: Korvenojantie
75500 Nurmes
Katso sijainti kartalta

Ranta-alue
Kaunis sininen Pielinen avautuu oven edestä suoraan silmiesi eteen. Rannalla on jonkun verran kiviä, joita pitää lapsiperheen hieman varoa ja ranta on hiekka/savi ranta. Ranta on uimakelpoinen. Rannassa on ponttoonilaituri portailla. Pihassa on myös pieni hiekkalaatikko lapsille.

Varustus
Puu-wc eli ulkovessa, jääkaappi jossa pieni pakastin lokero, patterit sisällä, tv, vedenkeitin, kahvinkeitin, radio, pieni pöytämallinen sähköliesi ja siinä pieni uuni, soutuvene, kaasugrilli ja rantasauna jossa puulla lämmitettävä kiuas.

Vuodepaikat
Sisällä 4 henkilöä, 2 henkilöä piha-aittaan.

Pinta-ala
Huoneistoala on noin 34m² ja terassi 15 m²

Aktiviteetit
Kalastusta ja veneilyä Pielisellä, pyöräilyä, marjastusta, golfia (Pielis-golfiin noin 16 km asunnosta) vesijetti vuokrausta tai safareita Bomba Actionilta n. 15 km asunnolta, luontoa, ratsastusta, kulttuuria, retkeilyä, sienestystä...

www.bomba-action.fi
www.pielisgolf.fi
www.lokinlampi.fi

Lomamökkivuokraus hinnat alkaen.
Kysy tarjous joko soittamalla tai laita sähköpostia. +358 400 879 890 Janne Nevalainen tai +358 44 273 8680 Ritva Nevalainen


Hinta: 250€/ viikonloppu
Hinta: alk. 490€/ viikko
Juhannusviikko 550€, 20. - 26.6.
Sesonkiviikot: hinnoitellaan erikseen
Liinavaatteet eivät sisälly hintaan.
Loppusiivous 100 €

email:myynti@bomba-action.fi
www.bomba-action.fi