Ohjelmat ryhmille

Tarjoamme hauskaa ohjelmaa niin isoille kuin pienille ryhmille. Olipa ryhmäsi yritys porukka, polttariporukka tai vaikka seuran saunailta. Onnistuneita elämyksiä ja seikkailuja on kiva muistella porukalla vielä pitkään. Tässä muutamia esimerkkejä valmiista paketeista tyky päivän ohjelmista.

 

1.Saunailta, tunnelmallinen kotaruokailu ja paljussa nauttimista

Meillä on kynsiniemellä loma asunto, jossa on upeat puitteet saunaillan rakentamiseen. Tunnelmalliselle kodalle teemme erilaisia kotaruokailuja ja kahvituksia. Rannassa on puulämmitteinen sauna ja vieressä palju, jossa pääset nauttimaan järvi- saaristomaisemasta.

Hinta: 65€/ henkilö. Lomaasunto varattu klo:18.00- 02.00 (jos ei toisin sovita)

Laskettu minimi 10 henkilön mukaan.

Hintaan sisältyy: runsas kotaruokailu, lomaasunnon vuokra, saunan ja paljunlämmitys, sekä pyyhkeet saunomiseen.

2. Nurmeksen Amazing race kilpailu

Telkkarista tuttu Amazing Race toteutetaan Nurmeksen kauniissa ympäristössä vähän "omalla tyylillä" toteutettuna. Näet kauniin Puu- Nurmeksen historiallisine rakennuksineen, komean Pielisen ja koko tämän Koivujen Kaupungin, unohtamatta Bomban kaunista Karjalaiskylää. Tässä kisassa juostaan, kävellään tai kukin tyylillään. Tämä kisa voitetaan nopeudella, nokkeluudella ja tiimihengellä! Kilpailussa vieraat jaetaan pienryhmiin. Kilpailu alkaa kun opas jakaa jokaiselle kirjekuorivihjeen ja joukkueet lähtevät etsimään ensimmäistä tehtävä etappia.

Jokaiselta tehtävärastilta ryhmät saavat kirjekuoreen laitetun vihjeen, jota ryhmät lähtee etsimään/ arvaamaan/ tekemään.  Ohjelma on aikamoista suunnistamista kohteesta kohteeseen.  Rasteilla on tehtäviä, jotka ryhmien hyväksyttävästi suorittaa, ennen kun saavat seuraavan vihjekirjekuoren.
Uskallatko lähteä haastamaan itsesi?

Kesto: 3 - 5h riippuen ryhmän koosta. Ryhmäkoko: 40- 200 henkilöä.

Hinta: 45€/ henkilö. Sisältää: oppaiden palvelut, ohjeistuksen, palkinnot voittaja joukkueelle ja alv.

Vaikeusaste: haastava. Lisäpalveluna tarjoamme: kotaruokailut, kahvitukset, Karjalaista noutopöytä ruokailua, rantasaunan lämmitystä, sekä kylpylään poreisiin pulahtamista.

 

Bomban Amazing race kisa

Telkkarista viitteitä saanut kilpailu, mutta meidän "omalla tyylillä" toteutettuna. Tässä kisassa juostaan, kävellään tai kukin tyylillään. Tämä kisa voitetaan nopeudella, nokkeluudella ja tiimihengellä! Tämä kisa vaatii välillä myös hermoja! Kun kisa tunnelma saadaan käyntiin, saattavat hermotkin joutua koetukselle. Kilpailussa vieraat jaetaan pienryhmiin. Opas jakaa jokaiselle vihje kirjekuoren, sitä lukemalla ryhmät lähtevät etsimään/ arvaamaan/ tekemään mitä erilaisimpia tehtäviä.  Matkan varrella asiakkaat saavat uusia kirjekuorivihjeitä seuraavalle etapille. Ohjelma on aikamoista suunnistamista kohteesta toiseen. Rasteilla on tehtäviä, jotka ryhmien pitää hyväksyttävästi suorittaa, ennen seuraavalle rastille siirtymistä.

Toteutuspaikka:  Bomban alueella.

Kesto: 1,5 - 2 h riippuen ryhmän koosta. Ryhmäkoko: 15- 100 henkilöä.

Hinta: 35€/ henkilö. Sisältää: oppaiden palvelut, ohjeistuksen, palkinnot voittaja joukkueelle ja alv.

Vaikeusaste: haastava. Lisäpalveluna tarjoamme: kotaruokailut, kahvitukset, noutopöytäruokailu Karjalaisesta pitopöydästä, rantasaunan ja paljun lämmitys, sekä kylpylän poreisiin pulahtamista.

Karjalanpiirakkapaja

Oletko koskaan päässyt rypyttämään aitoa kunnon karjalanpiirakkaa? Tämä taito harjaantuu vain ja ainoastaan tekemällä. Tämä arvokas taito kannattaa jakaa sukupolvelta toiselle. Leivotaan, paistetaan ja maistellaan oikeita kunnon rukiisia karjalanpiirakoita.

Kesto: 1- 2h, riippuen ryhmän koosta. Ryhmäkoko: 10- 40 henkilöä.

Hinta: 15€/ henkilö. Sisältää: oppaiden palvelut, ohjeistuksen ja  leipomistarvikkeet.

Vaikeusaste: helppo, ei vaadi aikasempaa kokemusta. Lisäpalveluna tarjoamme: kotaruokailut, kahvitukset, Karjalaista noutopöytä ruokailua, rantasaunan lämmitystä, sekä kylpylän poreisiin pulahtamista.

Pielisen kisat

Hauskaa kisailua. Aluksi hauska pieni alku lämmittely, ettei tarvitse kylmänä kisailemaan lähteä. Lajeina voi olla esimerkiksi: fiini hiihtokilpailu eli tandem hiihtokisat, joko lumella tai kuivalla maalla, kassipallo, formulakisat, tulitikku rakennelman teko ym.

Kesto: 1,5- 2h, riippuen ryhmän koosta. Ryhmäkoko: 15- 100 henkilöä.

Hinta: 30€/ henkilö. Sisältää: oppaiden palvelut, pelivälineet ja alv.

Vaikesaste: normaali, jossain lajeissa hieman haastava. Lisäpalveluna tarjoamme: kotaruokailut, kahvitukset, Karjalaista noutopöytä ruokailua, rantasaunan lämmitystä, sekä kylpylän poreisiin pulahtamista.

Voimaluento ja sen jälkeen Let` s go Party

Tunnin voimaluennon aikana saat tuhdin paketin vinkkejä ja vahvistuksia ajatella eritavalla arjen pyöritystä ja työelämää. Voimaluennon ohjaaja puhkuu energiaa, iloisuutta, naurua, avoimuutta, sisäistä rauhaa ja saa sen tartutettua muihin. Luennon jälkeen meillä on taskut täynnä uusia ajatuksia.Sen jälkeen päästään Let` s go Party! Sitten annetaan palaa!

Nyt heittäydytään tanssin atmosfääreihin. Kukin menee tyylillään yksin, tässä ei haittaa jos askeleet menee sekaisin, vaan hymy huulilla heittäydytään tanssin rytmeihin, kukin tyylillään. Tanssin ope on kaikkea muuta kun jäykkis! Tässä on pääasia, että nauru raikaa ja kaikilla on hauskaa. Keinutaan ja vatkataan lanteita, sen minkä kropasta lähtee.

Kesto: 2- 2,5h riippuen ryhmän koosta. Ryhmäkoko: 15- 100 henkilöä.

Hinta: 35€/ henkilö. Sisältää: oppaiden palvelut ja tarvittavat välineet.

Vaikeusaste: helppo. Lisäpalveluna tarjoamme: kotaruokailut, kahvitukset, Karjalaista noutopöytäruokailua, rantasaunan lämmitystä, sekä kylpylän poreisiin pulahtaminen.

Extreme kisailut

Extreme kisa on seikkailukilpailu extreemiä haluaville porukoille. Hauska kisailu vaatii huumoria, heittäytymistä, taitoa, rohkeutta ja nopeutta.  Lajeina voi olla esim: vesiämpäreitten kantoa, jättikeihäänheitto, ritsalla ampuminen, vesi ilmapallojen kuljetus, kokin mystinen annos, pyykkipoika/tyttö tehtävä, matojen kuljetus, hubba puban puhallus, tukkihumala ym..

Ohjelman kesto: 1- 2h. Ryhmän koko: 15- 100 henkilöä.

Hinta: 25€/ henkilö. Vaikeusaste: helppo, normaali. Lisäpalveluna tarjoamme: kotaruokailut, kahvitukset, Karjalaista noutopöytä ruokailua, rantasaunan lämmitystä, sekä kylpylän poreisiin pulahtamista.

Kotakahvitukset

1. Nokipannukahvi/ tee/ mehu + tikkupulla
Hinta: 7€/ henkilö.
2. Nokipannukahvi/ tee/ mehu + muurinpohjalettu, kerma ja hillo.
Hinta: 9€/ henkilö.
3. Nokipannukahvi/ tee/ mehu + makkara ja tikkupulla.
Hinta: 9€/ henkilö.
4. Nokipannukahvi/ tee/ mehu + mehevä pannari, hillo ja kerma.
Hinta: 8€/ henkilö.
5. Nokipannukahvi/ tee/ mehu+ karjalanpiirakka tai kukkonen.
Hinta: 7€/ henkilö.

bomba-action ruokaa.jpgKotaruokailut

Menu 1. Erilaisia mausteisia makkaroita, tomaatti- juustosipulisalaattia, talon omaa perunasalaattia, värikäskä vihreä salaattia, kukkosia ja valkosipulipatonkia. Jälkiruoka: kahvia, teetä, muurinpohjalettuja, mansikkahilloa ja kinuski-kermavaahtoa. Juomana: vesi ja mehu
Hinta: 20€/ henkilö.


Menu 2. Kalastajan kermaista lohikeittoa, itse tehtyjä karjalanpiirakoita, ruisleipää ja levitettä. Jälkiruokana: kahvia, teetä ja maailman parasta pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa. Juomana: vesi ja mehu.
Hinta: 25€/ henkilö.


Menu 3. Hiilloksella paistettua ylikypsää porsaanfilettä, fetajuustosalaattia, kaali-porkkanasalaattia, talon omaa perunasalaattia, kylmäsavulohi- ruisnappeja ja itsetehtyjä karjalanpiirakoita. Juomana: vesi ja mehu. Jälkiruokana: kahvia, teetä, kermassa haudutettua leipäjuustoa, lakkahilloa ja kinuskikastiketta.                 Hinta: 30€/ henkilö.


Menu 4. Loimulohta, tilli voiperunoita, leipäjuustosalaattia, marinoituja sipuleita, poro- perunasalaattia, karjalanpiirakoita ja levitettä. Juomana: vesi ja mehu. Jälkiruokana: mustikkakukkoa ja vaniljakermaa.
Hinta: 35€/ henkilö (tämä ainoastaan Kynsiniemen kodalla).Minimi henkilömäärä: 15 henkilöä.

Kun aktiviteettiryhmässä min. 20 henkilöä, kodan esivalmistelut veloituksetta.
Ilman meiltä tilattua ohjelmapalvelua lisäämme kodan laitosta maksun + 35 €.