Lumikenkäretket

Lumikenkäretket soveltuvat kaiken ikäisille! Lumikenkäretkeily on hauska laji, joka ei vaadi erityisosaamista. Lumikenkäily voi olla rentouttavaa, rauhallista tai haasteellista. Lumikenkäily soveltuu kaikille!

Lumikenkäily on ympäristöystävällinen tapa liikkua talvisessa luonnossa. Tarvitset ainoastaan hyvät ulkoiluvarusteet. Lumikenkäretkellä otetaan tuntumaa syvässä lumessa vaeltamiseen. Varusteet ja tekniikka tulevat tutuiksi erittäin nopeasti. Retki voidaan muokata leppoisaksi tai seikkailullisemmaksi tilaajan toivomuksen mukaan. Retkeen voi liittää evästauon nuotion äärellä. Retki sopii hyvin virkistäytymiseen, ulkoilemiseen tai uuden harrastuksen oppimiseen.

Lumikenkäretki valkoiselle Jurttivaaralle

Lumikenkäretki upean valkoiselle Jurttivaaralle. Koe elämyksiä valkoisten hankien keskellä, ja tunne vapaus luonnon rauhassa. Retkellä nautimme eväät ja lämmintä juotavaa. Jurttivaara on yksi alueen korkeimmista vaaroista, ja sieltä avautuu elämykselliset näkymät kauniin valkealle Pieliselle.

Lumikenkäretki Karjalaiskylän äärellä

Lumikenkäretki Bomban lähialueen maastossa. Lähtö tapahtuu Bombalta Kalevan Hovin Safaritalon edestä. Reippailemme lumikengillä tutussa maastossa ja harjoittelemme perustekniikkaa. Sopii hyvin uuden harrastuksen oppimiseen tai ulkoilupäivän ohjelmaksi. Lumikenkäsafariin voi myös yhdistää eri ohjelmia, esim kodalla nuotiokahvit ja tikkupullan paistoa.