Lumikenkäily

Lumikenkäretket soveltuvat kaiken ikäisille! Lumikenkäretkeily on hauska laji, joka ei vaadi erityisosaamista. Lumikenkäily voi olla rentouttavaa, rauhallista tai haasteellista. Lumikenkäily soveltuu kaikille!

Lumikenkäily on ympäristöystävällinen tapa liikkua talvisessa luonnossa. Tarvitset ainoastaan hyvät ulkoiluvarusteet. Lumikenkäretkellä otetaan tuntumaa syvässä lumessa vaeltamiseen. Varusteet ja tekniikka tulevat tutuiksi erittäin nopeasti. Retki voidaan muokata leppoisaksi tai seikkailullisemmaksi tilaajan toivomuksen mukaan. Retkeen voi liittää evästauon nuotion äärellä. Retki sopii hyvin virkistäytymiseen, ulkoilemiseen tai uuden harrastuksen oppimiseen.

OLE YHTEYDESSÄ

Bomba-Action on ohjelmapalveluyritys Nurmeksessa keskellä kaunista Bomban Karjalaiskylää. Järjestämme ohjelmapalveluita ja elämyksiä ympäri vuoden. Järjestämme monipuolista elämysmatkailua jokaisena vuodenaikana: talvella voit lähteä esimerkiksi moottorikelkkasafarille tai lumikenkäilemään, ja kesällä vetouistelemaan tai nauttimaan vauhdin hurmasta vesijeteillä. Tervetuloa seikkailemaan!

Lomaketta lähetetään...
Please leave this field empty.